Dresscode - What ever you want

April 5, 2021

Idag gästbloggar Helene Lundberg.
Helene är känd från realityserien Ullared på kanal5 och har ett stort intresse av mode och skönhet.

Instagram: lundberghelene1

Att ”Redesigna” gamla plagg. Kan väl säga som så, att det har blivit som en drog för mig, och idéerna hur man sedan kan kombinera dem för att få en helt ny ” Cool look” är många. Det jag gillar bäst är när jag rensar & river i garderoben hittar plagg jag glömt eller inte använt på åratal. Kanske pga vikt upp/nedgång, eller helt enkelt inte haft nåt att kombinera med. Som nu tex –  bytte via appen till mig en klänning som kommer passa perfekt till ett par skor jag köpte på annons för ett år sen. Så nu väntar jag bara på att få hem paketet. Denna trend med att återanvända kläder vet jag kommer bli större och nåt som dagens unga kommer anse självklart. En annan aspekt är ju alla pengar man sparar på att inte köpa nytt. Fyndade tom en gardin i siden på loppis som jag ska sy om till en underkjol jag ska bära under en svart aftonklänning i spets nu i vår.

Här är jag klädd från topp till tå i second hand. Stövlar, kjol, blus och kappa.

Så för närvarande sitter jag varje kväll när barnen somnat och byter kläder. Vill faktiskt påstå det är en livsstil att återanvända och välja second hand, har flera vänner som bara handlar kläder i andra hand och som blir överlyckliga när de hittat nåt speciellt plagg. Så bäst för plånbok & miljö. 

 

Passar på tipsa om Instagram kontot sandobystudio som köper kläder/tyg second hand och syr om/syr upp efter kundens  önskemål. Toppen! Eller hur


/H